DJ Leon op uw bruiloft

Trouwplannen en op zoek naar een leuke dj? Eentje die weet hoe hij een feestje moet bouwen? Stop met zoeken, u heeft de ware gevonden! Het plaatje is compleet met DJ Leon op uw bruiloft.
 
Slider-trouwen
Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Dus denkt u goed na over alle facetten van uw dag. De muziek is daar een belangrijk onderdeel van. DJ Leon is een all-round deejay met een flinke dosis ervaring op bruiloften binnen en buiten het Westland. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat hij uiteenlopende doelgroepen een geweldige avond kan bezorgen. Alle muziekstijlen komen hierbij aan bod. Hij voelt goed aan wat het publiek wil horen en anticipeert hierop.
 

Licht en geluid

DJ Leon is niet alleen achter de knoppen een aanvulling op uw speciale dag. Ook voor andere facetten van uw trouwdag is hij ‘uw man’. Van het licht en geluid, tot tentenhuur of zelfs de locatie. Leon kan u hierin adviseren of het u compleet uit handen nemen. Ook in fotografie en video kan Leon u goed adviseren. Dus mocht u op zoek zijn naar meer dan alleen een deejay, neemt u gerust contact op met DJ Leon.

Ook te boeken met:

  • Licht en geluid
  • Saxofonist
  • Percussionist
  • Fotograaf